Туристическа агенция "Международни пътувания" ЕООД  е регистриран туроператор и туристически агент с регистрационен №04368. Основните услуги, които предлагаме включват организиране и продажба на самолетни и автобусни екскурзии и почивки, продажба на самолетни билети, организиране на семинари, тиймбилдинг и други туристически и логистични услуги за корпоративни клиенти, хотелски резервации в страната и чужбина, туристическа информация и консултация. 
     Агенцията предлага услуги единствено на лицензирани партньори – превозвачи, хотели и агенции, които са доказали качество на своя продукт, сигурност и надеждност при обслужване на клиентите.
     Приоритет в предлаганата богата гама от туристически услуги са организираните групови самолетни и автобусни екскурзии в Европа, а също и по редица екзотични направления. Тяхната реализация е плод на дългогодишна традиция и работа  за удовлетворяване високите изисквания и очаквания на туристите. Главни акценти в туристическите програми са както  културно-историческото наследство на посещаваните страни, така също и грижа за комфортното настаняване във внимателно подбрани хотели и приятното пътуване с доказани транспортни фирми. 
     Нашият екип предлага самолетни билети на всички представени в България авиокомпании и се стреми да даде оптимален избор от варианти за пътуване и съответно - подробна информация за интересуващите Ви детайли. Освен услуги на традиционните авиокомпании, при нас ще намерите и много от услугите на т.нар. Low cost авиокомпании. 
    Нашият основен стремеж е да предлагаме оптимални условия за пътуване и отлично обслужване на клиентите.
    С нас ще имате възможност да откриете не само нови маршрути и програми, а и истински партньори, които да предложат услугата, която търсите!
   
    Нека пътешестваме заедно!
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2024 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: