КОМФОРТ
НАТОВАРЕНОСТ
Екскурзия в КАТАР - Доха - Арабска мистика и стил!
София – Доха – София
Екскурзия със самолет
4 дни
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
НАСТАНЯВАНИЯ
ДОПЛАЩАНИЯ И ОТСТЪПКИ
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Ден 1
СофияДоха

Отпътуване в 13:00 ч. от летище София (Терминал 2) за Доха с полет на авиокомпания "Qatar Airways". Пристигане на летището в Доха 17:40 ч. Получаване на виза на място. Трансфер летище – хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.


За периода 15.07 - 23.10.2020 г. полетът София - Доха има технически стоп в Букурещ.

Ден 2
Доха

Закуска. Полудневен сити тур на Доха : Souq Waqif - старият център на Доха, лабиринт от улички, който пази духа и традициите на Катар, Msheireb Downtown Doha - модерна архитектурна трансформация на стария град и уникалното му наследство; Corniche - 7 километровият булевард е разположен по протежение на залива на Доха, в чиито тюркоазени води се оглежда супер модерният бизнес център с впечатляващи небостъргачи – символ на икономическия бум на Катар; Dhow Harbour, начална точка на круизите с традиционните корабчета Dhow, където е разположен Музеят на ислямското изкуство – емблема на туризма на града; The Perl – “Арабската Ривиера“ е изкуствен остров, разположен на 4 кв.км. край брега на Западния залив на Доха, в който се намират яхтените пристанища в средиземноморски стил, луксозни жилищни сгради, бляскави хотели и магазини от световни вериги; популярна атракция със своята елегантност, приятна вечерна атмосфера по крайбрежните алеи с множество ресторанти и кафенета. Свободно време или по желание: Вечерен круиз с традиционно корабче Dhow с включена вечеря ( 18.30 – 21.30ч.). Нощувка.

Ден 3
Доха

Закуска. Свободно време или по желание: Целодневна екскурзия „Сафари в пустинята“ с климатизиран джип Тойота и включена вечеря. Нощувка.

Ден 4
ДохаСофия

Закуска. Свободно време или по желание: Екскурзия „Северното крайбрежие на Катар“ с включен обяд и трансфер до хотела. Трансфер до летището. Отпътуване за България в 16:00 ч. Кацане на летище София (Терминал 2) в 21:00 ч.


За периода 15.07 - 23.10.2020 г. полетът Доха - София има технически стоп в Букурещ.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
Самолетен билет София - Доха - София на авиокомпания "Qatar Airways" с включени летищни такси, ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 30 кг, за периода 15.07-23.10.2020 г. полетът има технически стоп в Букурещ и в двете посоки
Трансфери летище - хотел - летище
3 нощувки със закуски в хотел "Wyndham Grand Regency Doha" ***** (или подобен) в Доха
Полудневен сити тур на Доха с обслужване на английски език
Застрaховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 ЕUR.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
Допълнителни услуги и екскурзии по желание
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Разходи от личен характер
Вечерен круиз с традиционно корабче Dhow
Целодневна екскурзия "Сафари в пустинята" с включена вечеря
Екскурзия "Северното крайбрежие на Катар" с включен обяд и трансфер до хотела
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!).
Начало Хотели Самолетни билети Дестинация на месеца Промоции Оферта на деня Горещи оферти Последни места Контакти
© 2010-2021 Туристическа агенция "Международни пътувания". Всички права запазени. Използване на бисквитки Защита на личните данни
Всички дестинации: